We zijn benieuwd naar jullie ervaringen met het online-symposium van het ACHC.

5 gedachten over “Gastenboek en reacties

 1. Zinnig om voor de deelstudie Ouderen van So-Iso juist vanuit het communicatie-perspectief nar de resultaten te kijken en die te delen.

  De netwerkdiscussie was heel kleinschalig, wat me te denken geeft: enig idee hoe dit te verklaren is?
  Tegelijkertijd; mooie uitwisseling tussen de onderzoekers onderling, maar ook zeker enkele deelnemers uit de praktijk.

 2. Dank voor je reactie, Carolien. Het klopt dat er relatief weinig mensen deelnamen aan de newerkbijeenkomsten in de break-out rooms (in vergelijking met bijwonen van de presentaties). Ik denk dat dit o.a. te verklaren is omdat het een vol programma was, en de netwerkbijeenkomsten na alle 12 presentaties gepland waren; mensen hadden wellicht behoefte aan een langere pauze en er waren ook deelnemers die zich weer met de kinderen moesten gaan bezig houden of andere verplichtingen hadden. Daarnaast waren er verschillen tussen het aantal deelnemers in de verschillende break-out rooms, omdat mensen zelf mochten kiezen. Overigens hoorde ik ook van anderen terug dat juist in een kleine groep een mooie uitwisseling tot stand kon komen, zoals je zelf ook aan geeft. Dank nogmaals voor je bijdrage!

 3. Ik vond het een leuk symposium maar de sprekers hebben naar mijn idee te veel hun succes verhaal verteld en te weinig hun knelpunten.

 4. Hallo goeie avond ik heet gwenny en ik was ook online tijdens het symposium en ik vond het een heel interessante dag vanaf het begin tot het einde .
  Bedankt voor deze mooie dag en tot een andere symposium.

 5. Hartelijk dank voor het symposium ‘Entertainment Media en Gezondheid’. Fijn dat het online was en dat veel presentaties methodologische vernieuwingen lieten zien en hun kijk op het veld. Gaf veel inspiratie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.