Symposium Alcohol en Sociale Netwerk Sites

Het Amsterdam Center for Health Communication (ACHC) organiseert op vrijdag 9 december a.s. een symposium getiteld “Alcohol en Sociale Netwerk Sites: Voorspellers en Effecten van Online Communicatie van Jongeren over Alcohol”. Het symposium duurt van 12:30 tot 18:00 uur en de toegang is gratis. De dag zal een mix zijn van wetenschap en praktijk, met gevarieerde sprekers uit Nederland, Vlaanderen, en de Verenigde Staten.

De lezingen zullen gaan over onder andere het plaatsen van alcoholposts op sociale netwerk sites (Hanneke Hendriks [Universiteit van Amsterdam]; Kathleen Beullens [Universiteit Leuven]), de effecten van anti-alcohol interventies op Facebook (Jeroen Loman; Radboud Universiteit), de rol van alcohol-marketing op sociale media (Wim van Dalen,directeur van STAP) en Peter de Wolf (directeur van STIVA), en een keynote van Megan Moreno van de Universiteit van Washington. De voertaal van het symposium is Nederlands/Vlaams (m.u.v. de keynote).

Voor vragen over het symposium, mail naar H.Hendriks@uva.nl.

Het programma kunt u hier als PDF downloaden.

Heeft u interesse om bij dit symposium te zijn? Meld u dan aan door op onderstaande link te klikken (beperkte plaatsen beschikbaar).

Registratie is gesloten.