Grey Power debatavonden (online) – Kracht ligt bij de ouderen

Gepubliceerd op 11 mei 2021 – Het onderzoeksprogramma Aging and Later Life van het Amsterdam Public Health Research Institute organiseert deze zomer drie ‘Grey Power’ avonden. In deze online avonden staan drie onderwerpen centraal die van belang zijn in het leven van ouderen: Eenzaamheid, vallen en zingeving/veerkracht.

De ‘Grey Power’ avonden zijn gepland op:

  1. Eenzaamheid: 1 juni 19.00-20.30 uur
  2. Vallen (vitaliteit & zelfredzaamheid): 1 juli 19.00-20.30 uur
  3. Zingeving & veerkracht: 14 september 19.00-20.30 uur

De avonden zijn bedoeld voor ouderen en hun naasten, maar ook professionals en onderzoekers die interesse hebben zijn van harte welkom. Tijdens de avonden zullen meerdere aansprekende gasten op een laagdrempelige manier reflecteren op de thema’s vanuit academisch perspectief en/of vanuit praktijk ervaringen. De avonden zijn gratis live te volgen via een Zoom webinar en alle avonden zullen tevens opgenomen worden. De doelgroep krijgt de mogelijkheid om vragen in te sturen en aan te geven wat voor hen belangrijk is in relatie tot deze thema’s. Zij kunnen via een Q&A chat in discussie met de sprekers en met elkaar.

De moderator voor alle drie avonden is Prof. Julia van Weert, hoogleraar Gezondheidscommunicatie aan de Universiteit van Amsterdam.

Registratielink: https://forms.gle/5tp4r3rQdYP35rGs9