Gian Hernandez verkozen tot student en early career researcher vertegenwoordiger bij ICA – health communication division

Gepubliceerd op 19 oktober 2022 – ASCoR postdoctoraal onderzoeker Gian Hernandez is verkozen tot student en early career researcher-vertegenwoordiger bij de international communication association – health communication division. Dr. Gian Hernandez onderzoekt barrières voor toegang tot de geestelijke gezondheidszorg onder migranten en vluchtelingen, als onderdeel van het ‘Mhealth4All-project’, gefinancierd door het Fonds voor asiel, migratie en integratie van de Europese Commissie. Met de idealen van inclusie en toegang voor iedereen in gedachten, zal hij nauw samenwerken met het team in de divisie Gezondheidscommunicatie van de ICA om te pleiten voor studenten en onderzoekers in hun vroege carrière uit de discpline. 

Gian is vooral geïnteresseerd in de discussie over het onzekere academische bestaan, en wat ICA kan doen om studenten en beginnende onderzoekers te ondersteunen bij de moeilijke overgang tijdens de beginfase van hun carrière. Zijn termijn begint maandag 29 mei 2023 (de laatste dag van de 73e jaarlijkse ICA-conferentie in Toronto, Canada) en eindigt op de laatste dag van de conferentie van 2025 in Denver, Colorado, VS. Hij kijkt enorm uit naar deze kans en wil de leden van de gezondheidscommunicatiegemeenschap die op hem hebben gestemd graag bedanken.