Aankondiging symposium ACHC ‘Tailoring for Health’

Gepubliceerd op 26 september 2017 – Op vrijdag 24 november a.s. organiseert het Amsterdam Center for Health Communication (ACHC) een symposium getiteld “Tailoring for Health. Van theoretisch idee tot praktische interventie”. Het symposium duurt van 12:00 tot 18:00 uur en de toegang is gratis. Het symposium heeft een mix van sprekers uit praktijk en wetenschap, waaronder Prof. Dr. Hans Brug en Prof. Dr. Hein de Vries: zij waren een van de eersten die zich bezig hielden met tailoring in Nederland. Lezingen worden onder andere gegeven over het waarom, wat en hoe van tailoring, nieuwe tailoring strategieën, de public health impact van tailoring, de implementatie van tailoring door praktijkinstanties en de techniek achter tailoring interventies. Het symposium sluit af met een keynote lezing van Professor Mia Lustria (Florida State University), getiteld ‘Re-Envisioning Tailoring: New Directions for Designing and Evaluating Tailored Interventions’.

Het volledige programma kunt u hier als PDF downloaden.

Heeft u vragen over het symposium, mail dan gerust naar Dr. Eline Smit (E.S.Smit@uva.nl).

Als u interesse heeft om aanwezig te zijn bij dit symposium, dan kunt u zich hier aanmelden. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Update 06 oktober 2017: het maximaal aantal aanmeldingen is inmiddels bereikt. U kunt zich opgeven voor de reservelijst via deze link.

Het symposium wordt mogelijk gemaakt door de Research Priority Area ‘Personalized Communication’, NeFCA en de NWO Veni-beurs toegekend aan Eline Smit.