Aankondiging ACHC symposium “Wearable Tech for Health”

Gepubliceerd op 6 april 2023 – Het Amsterdam Center for Health Communication (ACHC) organiseert op woensdag 10 mei haar voorjaarssymposium. Dit keer is het thema “Wearable Tech for Health” en staat het symposium onder leiding van Eline Smit en Anne Vos.

Het symposium duurt van 11.45 tot 17.00 uur en deelname is gratis. Gedurende deze middag zullen de laatste bevindingen rondom draagbare technologie voor gezondheidscommunicatie worden gepresenteerd, en zal bediscussieerd worden hoe we hiermee motivatie voor het naleven van een gezonde levensstijl kunnen verhogen.

De eerste keynote lezing op dit symposium zal worden gegeven door Corinne Herrijgers (KU Leuven), werkzaam op een project rond de ontwikkeling van een smartphone just-in-time-adaptive interventie voor mensen die aan chemseks doen (de Budd app). De tweede keynote lezing zal worden verzorgd door Anne Vos (Universiteit van Amsterdam), werkzaam op een project rond de ontwikkeling van een mobiele wandelcoach (binnen het Supreme Nudge project).

Er is in het programma ook nog ruimte voor enkele ‘Blitz presentaties’ waarin recent onderzoek of ‘work in progress’ in vijf minuten toegankelijk wordt gepresenteerd. Wilt u een Blitz presentatie geven? De deadline hiervoor is uitgesteld, stuur vóór 14 april een kort abstract (maximaal 150 woorden) op naar ACHC-fmg@UvA.nl.

Aangezien we ook een praktijkpubliek willen uitnodigen is de voertaal Nederlands/Vlaams.

U kunt zich reeds inschrijven voor dit symposium via deze link: registratieformulier.

De flyer kunt u hier bekijken.