العلاج اجرأت – Behandeling

Hier kunnen patiënten vragen kiezen die ze willen stellen. Voor de zorgverlener zijn tips te zien bij het gloeilamp icoon rechtsboven. Door de muis boven dit icoon te laten zweven, komt de tip tevoorschijn.

بامكانك تطرح هاد الأسئلة على طبيب اولا الممرض ديالك باش تعرف معلومات اكثر على العلاج ديالك. ختار سؤال لي بغيتي تسولو.

You can ask these questions to your doctor or your nurse to learn more about your treatment. Please choose the questions that you would like to ask.
1De patiënt wil graag weten of er naast de voorgestelde behandeling andere behandelingsopties zijn, inclusief de bijbehorende voor- en nadelen.
واش كاينا طريقة علاج اخرى من غير هاد العلاج؟
Zijn er andere behandelingsopties naast de behandeling die u voorstelt?
2De patiënt wil graag weten wat de positieve kanten/voordelen zijn van het kiezen van de voorgestelde behandeling. U kunt ook benadrukken wat de patiënt in het algemeen kan verwachten van deze behandeling: is het een behandeling om de ziekte te genezen of om leven te verlengen, et cetera.
كفاش يقدر يعاوني هاد
Hoe kan deze behandeling mij helpen?
3De patiënt wil graag weten wat de negatieve kanten/nadelen zijn van het kiezen van de voorgestelde behandeling.Wat zijn de bijwerkingen? Hoe worden bijwerkingen gevolgd om te zien of de patiënt de behandeling aankan? U kunt ook benadrukken wat de patiënt in het algemeen kan verwachten van deze behandeling: is het een behandeling om de ziekte te genezen of om leven te verlengen, et cetera.
كفاش يقدر يضرني هاد العلاج
Hoe kan deze behandeling mij schaden?
4De patiënt zou graag willen weten of hij/zij een behandeling kan weigeren en wat de gevolgen hiervan zouden zijn.
شمن تأثير عندو هاد العلاج على الصحة ديالي ادا مقبلتشي بيه؟
Wat voor invloed heeft het op mijn gezondheid als ik deze behandeling niet accepteer?
5De patiënt wil graag weten of hij/zij wat tijd kan nemen om na te denken over de volgende stappen. Soms willen patiënten op vakantie gaan voor ze een behandeling starten; het kan een goed idee zijn te checken hoe lang ze van plan zijn weg te gaan.
واش ممكن تعطيلي وقت اكثر بش نقرر شنو غادي ندير؟
Kunt u mij wat tijd geven om te beslissen wat ik moet doen?

 

 
< إلى الوراء Ga terug naar de algemene QPL lijst, of bekijk uw geselecteerde vragen.